marți, 22 ianuarie 2013

Afişe

Afişe

50 Lei

Un afiş este o foaie/coală de hârtie imprimată ce se lipește pe un perete, pe suprafețe ale structurilor de reclamă stradală sau pe o suprafață verticală. În mod obișnuit afişele sunt compuse atât din elemente grafice,imagini cât și din text, deși un afiş poate fi complet din grafic sau text. Afişele  sunt realizate în așa fel încât să atragă privirile și în același timp să transmită o anumită informație oamenilor.
          Afişele pot fi folosite în multe scopuri și sunt de multe ori modalități de promovare ale ideilor și programelor celor ce se ocupă cu publicitatea (în special pentru evenimente unice), propaganda, protestele, dar și a altor grupări ce încearcă să transmită un mesaj.
          Afişele încep sa fie din ce în ce mai frecvent folosite pentru promovarea  afacerilor, fiind o modalitate ieftină și accesibilă tuturor antreprenorilor pentru a se face cunoscuţi în rândul consumatorilor.

Dimensiuni şi tipuri de hârtie

În industria tipografică este posibilă folosirea unei game largi de dimensiuni şi tipuri de hârtie în funcţie de tehnologia utilizată şi de echipament.
Diferitele tipuri de hârtie (offset, hârtie cretată, hârtie creativă, etc ...) şi suprafaţa lor (acoperită, fără acoperire, cretată, necretată, lucioasă, texturată, etc ...) au un impact semnificativ asupra executării calitative a produsului finit, preţul şi aspectul estetic. Selectarea corectă a tipului de hârtie este o sarcină care necesită mare atenţie. Eşantioane de hârtie şi imprimări, precum şi sfaturile specialiştilor noştri cu experienţă de peste 20 ani vă vor ajuta în alegerea corectă.

Pe lângă utilizarea dimensiunilor de hârtie specifice tipografia noastră utilizează şi dimensiunile corespunzătoare standardelor din Europa, totodată recomandăm clienţiilor noştri utilizarea celor mai frecvente dimensiuni de hârtie şi plicuri definite de ISO. Dacă nu sunteţi siguri de dimensiunile alese în momentul comenzii, întrebaţi colegii noştri, care vă pot ajuta în  selecţia celor mai potrivite şi avantajoase dimensiuni pentru publicaţie.

 







Add to Cart

Related Product :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Business Help - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger